Rechthoekig wandmeubel met Led verlichting

Rechthoekig wandmeubel met rgbw verlichting.
Wandmeubel met RGBW verlichting. Hier te zien met de warm witte kleur.
Wandmeubel met RGBw led verlichting.
Wandmeubel met RGBW LED verlichting. Hier te zien met de kleur rood.
Wandmeubel met RGBW led aan.
Wandmeubel met RGBW verlichting. Zeer veel kleuren zijn mogelijk met RGBW led en meerdere kleuren zijn te bezichten als u op het plaatje drukt.

D it wandmeubel is geplaatst in een serre en voorzien van een LED strip met de RGBW kleuren. De RGBW strip kan worden gebruikt als u op zoek bent naar een meubel dat naast een mooie uitstraling ook veel verschillende sferen kan creëren in uw huiskamer. Dit meubel is op een zeer ingenieuze wijze onworpen, zodat u zeer gemakkelijk bij de kabels kunt en iets kan installeren. Door zijn schanieren aan de ene kant, slotjes aan de andere kant en de wieltjes onder het wandmeubel kunt u het geheel heel makkelijk naar voren halen. Daarnaast is het wandmeubel geschikt voor alle formaten televisie, doordat het exact op maat gemaakt word en natuurlijk in alle kleuren leverbaar.
Als u op de foto's drukt dan ziet u meerdere foto's tevoorschijn komen. Kijkt u gerust even rond en misschien ook bij de andere meubels die door TV-meubelopmaat zijn gemaakt.

Heeft u interesse, twijfel niet om contact op te nemen voor een offerte op maat voor de ideeën die u voor uw eigen situatie thuis heeft uitgedacht. Natuurlijk staan we ook voor u klaar om met u mee te denken aan een tv meubel op maat.

Zo kunt u makkelijk bij de kabels