Afwerking Meubel

D e afwerking van een meubel is belangrijk. Niet alleen voor hoe het meubel eruit ziet maar ook voor de levensduur van het meubel en de werking van bijvoorbeeld de lades, kleppen en LED verlichting. Er zijn dus verschillende aspecten, die hoog van kwaliteit zullen moeten zijn voor een goed meubel op maat.
Daarom kiezen wij in geval van MDF altijd voor de hoogste klasse, gedrukt onder de hoogste perskracht. Voor hardhout kiezen wij altijd 'FSC' gekeurd hout en voor schanieren altijd de hoogste kwaliteit mogelijk. Ook als het gaat om de lak, of het meubel nu hoogglans, zijdeglans of mat moet worden, het wordt in een professionele spuiterij aangebracht en dubbel gecheckt op oneffenheden en foutjes. Hier kunnen wij ook niet op bezuinigen, omdat een kapotte schanier of lak dat los laat onze verantwoordelijkheid is.

Ook in het geval van LED verlichting en de bijbehorende aansturing en adapter is veel kwaliteit keuze. Hier zullen wij altijd kiezen voor goede kwaliteit strips en aansturing en niet de geïmporteerde Chinese 'troep' dat veel word aangeboden. Dit wil niet zeggen dat onze LED strips niet uit China komen, want er is daar ook kwaliteit spul te bestellen.


Duurzaamheid

I edereen heeft de verantwoording steeds duurzamer te gaan werken en uiteindelijk energie neutraal te werken. Dit uit zich bij ons in het scheiden van het afval, zoals plastic en hout, maar ook in het goed afvoeren van gebruikte chemicaliën en zaagsel. Daarnaast zijn er zonnepanelen op het dak geplaatst om zo het verbruik van energie via het stroomnetwerk te neutralizeren. Ook wordt er alleen hout gebruikt met het eerder genoemde 'FSC' keurmerk en wordt er altijd berekend hoe we de meeste uit opbrengst uit bijvoorbeeld een plaat kunnen halen. Dit zorgt ervoor dat de kosten laag blijven en het meubel duurzamer wordt. Daarnaast is een meubel op maat op zich al duurzamer, omdat u er jarenlang van kunt genieten.