S-dressoir

S-dressoir met warm witte LED verlichting
S-dressoir met RGBW led strip om verschillende kleuren weer te geven. Daarnaast zijn er vijf spotjes in de bovenkant gemonteerd voor de afwisseling.

M et de hulp van de klant heeft TV-meubelopmaat een uniek meubel op maat kunnen maken en plaatsen hoog boven het centrum van Rotterdam. Het unieke idee is aangedragen door de klant en door ons uitgewerkt. Bij dit idee hoort ook nog een grote televisie die op het moment van plaatsen van het meubel nog niet beschikbaar was. Deze word geplaatst midden op het witte vlak tussen de ledstrip. Het meubel is opgedeeld in 6 delen (zie het filmpje van de installatie onderaan de pagina), omdat het anders niet vervoert en met de lift omhoog gebracht kon worden. Tussen het onderste gedeelte van de S kan de klant zijn rand apparatuur zetten. Hiervoor zijn stopcontacten en voorbereiding voor de kabels aangebracht.
De RGBW led verlichting en de spotjes zijn volledig met afstandsbediening te bedienen. Dit was ook een specifieke wens van de klant. Dit meubel is natuurlijk in elke kleur en verfsoort (hoogglans, zijdeglans en mat) te bestellen, maar ook voor verschillende grote van televisies en huiskamers.

Wilt u informatie of een offerte opvragen over dit televisie meubel, klik dan hier of kijk onder het tabje contact.

S-dressoir
S-dressoir met verschillende licht kleuren. Er zijn zeer veel verschillende kleuren te maken met deze strips.


H ierboven vind een timelapse video van het plaatsen van het S-dressoir. Het meubel moest in gedeelten in elkaar gezet worden anders kon het niet vervoerd worden en mee de lift in hoog boven rotterdam.