Variaties

Graag zou ik u een overzicht willen geven van de verschillende mogelijkheden die u kunt kiezen bij een tv-meubelopmaat of uitbreiding bestaand tv meubel. Hierbij rekening houdend met de achterliggende gedachte van 'TV-meubel op maat' dat alles naar eigen smaak en functionaliteit kan worden ontworpen en gemaakt.

Denkt u hierbij aan:
- LED verlichting met RGB kleuren.
- Geluid gestuurde verlichting voor een nog groter Home Cinema effect.
- Verschillende soorten aansturing van de LED verlichting, van simpel tot luxe.
- Uit het zicht plaatsen van de rand apparatuur d.m.v. een infrarood transmitter.
- Extra wandkastjes in hetzelfde design als het hoofdmeubel.
- Speakerdoek.
- enz..

Luidsprekerdoek in verschillende kleuren

In sommige gevallen is het niet mooi om grote opzichtige speakers in de huiskamer neer te zetten. Dit is op te lossen door het plaatsen van speakerdoek in de kastdeurtjes of kleppen. Dit is een eenvoudige oplossing om de verschillende speakers uit het zicht te plaatsen, zonder in te leveren op de geluidskwaliteit.

Verschillende soorten speakerdoek kleuren

Ook is het mogelijk om de subwoofer uit het zicht te plaatsen door een vak te maken, vaak achterin het meubel, waarin de subwoofer valt. Hierdoor staat de subwoofer wel op de grond en blijft de geluidkwaliteit behouden, maar is de subwoofer niet of bijna niet meer zichtbaar. Extra informatie kunt u via het contactformulier aanvragen.


Wandmeubel met speakerdoek en daarachter een center speaker.

TV-steun ingebouwd in uw tv-dressoir

Voor het mooi ophangen van de tv en het wegwerken van de benodigde kabels kunt u gebruik maken van de tv-steun. Zie verder deze link.

TV steun voor uitbereiding tv dressoir.

Kleuren Variaties in LED verlichting


Wandmeubel rechthoek met rgb LED verlichting. Naast de kleuren die u nu ziet kunt u met RGB alle kleuren kiezen die u maar wilt. Wandmeubel rechthoek met rgb LED verlichting. Naast de kleuren die u nu ziet kunt u met RGB alle kleuren kiezen die u maar wilt. Wandmeubel rechthoek met rgb LED verlichting. Naast de kleuren die u nu ziet kunt u met RGB alle kleuren kiezen die u maar wilt. Wandmeubel rechthoek met rgb LED verlichting. Naast de kleuren die u nu ziet kunt u met RGB alle kleuren kiezen die u maar wilt.

Infrarood Transmitter voor de afstandbedieningen

Aanvullen met afstandbediening transmitter, zodat de kastjes niet open hoeven wanneer u tv wilt kijken

Foto's LED-verlichting en Aansturing

Er zijn veel producten te kiezen op het gebied van LED verlichting en wij zullen altijd het 'goede' aanbieden (zie ook Afwerking). Naast de LED strip heeft u ook een goede aansturing en controller nodig. Deze zijn altijd inbegrepen in de 'offerte aanvraag' als u aangeeft verlichting te willen. Bij inbouw van de controller zullen wij uw altijd vragen welke controller u mooi vind, omdat hier zijn veel verschillende keuzes in zijn. Bij draadloos gebruiken wij een standaard goede controller, mits u anders aangeeft.Universele Afstandbedieningen

Een veel voorkomend fenomeen is de keuze uit ongeveer vier afstandbedieningen en niet wetende welke te kiezen om de DVD op pauze te zetten. Na de tweede te hebben opgepakt kan het bijna niet anders dan de goede zijn. De oplossing hiervoor is een universele afstandbediening. Er veel verschillende varianten, maar er zijn er maar enkele die echt doen wat ze zeggen. Deze afstandbedieningen moeten worden geinstalleerd op uw systeem en hier kan ik voor zorgen (zie ook Specialist aan huis). Ook kan ik u advies geven over welke universele afstandbediening goed bij uw systeem past. De universele afstandbediening samen met een infrarood transmitter zorgen voor de optimale bediening van uw homecinema systeem.