Wanddressoir over de gehele muur

Verschillende foto's van een wandressoir over de gehele breedte van de huiskamer.
Wanddressoir met open haard in de avond.
Wanddressoir met open haard overdag.
De salon tafel is meteen afgewerkt in dezelfde kleuren en stijl als het wandmeubel.

O ok is het mogelijk zelf of samen met TV-meubelopmaat een meubel te ontwerpen met een open haard ingebouwd. Het 'open' haardje werkt op waterdamp en is daarom veilig in te bouwen zonder brandgevaar. Het is ingebouwd in een wanddressoir van 6 meter lang en is speciaal voor de klant op maat gemaakt voor zijn huiskamer. Bijna alle elementen zijn door de klant aangedragen als idee en uitgewerkt tot een product. Alle elementen in het dressoir hebben daarom ook een doel. Zo is bijvoorbeeld de kast naar het plafond om een koof heen geplaatst, waar verschillende leidingen doorheen lopen en daarnaast voorzien van schappen om blu-ray's, DVD's en CD's in te plaatsen. Alle kastjes links zijn ingedeeld voor de randapparatuur en boxen en er is speakerdoek geplaatst om de sub en de mid speaker uit het zicht te plaatsen. Het rechter meubel word vooral gebruikt om dingen in op te bergen en is daarom ook voorzien van twee laden.

Om het geheel af te maken heeft de klant gekozen voor drie houten boeken planken met warm witte led spotjes erin. Er is geen draad of ophang systeem te zien, omdat dit in de planken verwerkt is. Daarnaast is de salon tafel direct mee gespoten in dezelfde kleur als het dressoir.

Heeft u interesse gekregen door deze mooie foto's en benieuwd wat er allemaal in uw huiskamer mogelijk is vraag dan een offerte op maat aan via deze link.

Meerdere foto's van wanddressoir met open haard s'avonds en overdag.