TV meubel met grote LCD TV

Er zijn ook grote achterwanden mogelijk voor grote TV's.

D it meubel is afgeleid van het S-dressoir. In het geval van dit dressoir is alleen een vierkante afwerking gekozen in plaats van het S-design. Een bewuste keuze van de klant, omdat dit veel terug komt in de rest van het interieur (behalve de klok). Er kan bij een meubel als dit natuurlijk ook voor ronde afwerking gekozen worden. De klant heeft gekozen voor een open karakter van het dressoir, wat een indrukwekkend effect opleverd in combinatie met de twee stukjes ledstrip die doorlopen vanaf de achterwand in het dressoir. Het is ook mogelijk bij veel randapparuur te kiezen voor een dichte afwerking van de kast met bijvoorbeeld twee kleppen.
Het dressoir en achterwand zijn in alle maten, kleuren en afwerking te produceren. Al denken wij dat een achterwand die groter moet zijn dan deze, met een 84 inch televisie erop gemonteerd, nog wel even op zich laat wachten todat dit een standaard is.

Ook interesse gekregen in een tv-meubelopmaat dat precies bij uw wensen aansluit, vraag dan vrijblijvend hier een offerte aan voor uw idee.

Door de RGBW strip zijn er verschillende kleuren, maar ook warm wit te gebruiken als achtergrond kleur.