Variaties

Uitschuifbaar tv meubel

Ingeschoven en het deurtje gesloten
Concept idee van een tv-meubel met een tv die in- en uitgeschoven kan worden. Heeft u de tv niet nodig dan kan hij worden ingeschoven, wanneer u hem nodig heeft kunt u hem uitschuiven en zo nodig draaien. Als u op de foto drukt ziet u meerdere standen waarop de tv kan worden uitgeschoven en worden gedraaid.

TV -meubel op maat maakt concepten om u te laten zien hoeveel mogelijkheden er zijn bij het maken en het ontwerpen van een tv-meubel. Er wordt natuurlijk al veel gedaan met meubels waarbij de tv omhoog uit de kast wordt geschoven. Bij dit meubel waar de tv uit de wand geschoven kan worden, gaat de tv nog verder op in het design van uw huiskamer en hoeft u geen extra kast te plaatsen waarin de tv verstopt zit. In en rond deze wand zijn natuurlijk nog veel andere elementen te verzinnen, zoals een open haard of een kast voor de randapparatuur. Ook is de tv door te draaien naar het halve kamertje achter de tv, waar bijvoorbeeld een kinderkamer gemaakt kan worden. Hierdoor kunt u visite ontvangen in de huiskamer en de kinderen in de gaten houden terwijl ze tv kijken of aan het gamen zijn.

Uitschuifbaar tv meubel
Overzichts foto uitschuifbaar tv-meubel. Als u bijvoorbeeld de keuken rechts voorstelt, dan is het een kleine moeite de tv daarheen te draaien en zo optimaal van de tv te kunnen genieten.