Laag meubel

Lowboard kast met glas afwerking
Impressie foto laag meubel met hangend low board kastje in dezelfde stijl.
Lowboard kast met glas afwerking
Impressie foto laag meubel met wandkast in dezelfde stijl.

D e meubels die u hier op de impressie foto's ziet kunnen in elke kleur, elke grote en indeling gemaakt worden. Ook kunnen er extra unieke elementen in verwerkt worden, zoals een pick-up klep of LED verlichting onder het meubel. Alles is mogelijk.
De kasten worden gemaakt met de hoogst mogelijke kwaliteit producten, zoals blu-motion schanieren en lade rails. Dit zorgt voor het langzaam dicht vallen van de kleppen en lades. Ook de pootjes kunnen helemaal naar eigen wens gekozen worden. Verder is het meubel bedekt met glas. Dit zorgt voor een zeer fijne afwerking en is dit meubel zeer gemakkelijk schoon te maken.
Zou u kiezen voor lowboard kastjes aan de wand zal deze op dezelfde manier afgewerkt worden als de staande kast. Ook hier zijn geen standaard maten voor en zijn de kasten passend te maken voor uw interieur. Mocht u de meubels met LED verlichting erg mooi vinden kijkt u dan snel naar de 'uitbreiding bestaand meubel', onder het tabje 'Diensten'. De meubels zijn namelijk uit te breiden met een extra wandmeubel, in de kleur overeenkomend met de kleur die u gekozen heeft voor het hoofdmeubel. Deze glasplaat word voorzien van elke soort LED verlichting die u maar wilt, maar wordt standaard met warm wit geleverd.

Zie het tabje 'lang meubel glas' voor foto's gemaakt bij een klant. Dit meubel is compleet naar wens gemaakt passend bij het bestaande interieur.

Impressie foto lowboard kast met pick-up afsluiting.
Laag meubel met geïntegreerde klep voor de pick-up speler.