Meubel op maat

Foto LED verlichting van wand tv meubel genomen bij het avond schemer
Foto LED verlichting genomen bij het avond schemer.

W anneer u kiest voor een TV-meubel op maat kunt u elk idee aanreiken dat u heeft en door mij laten uitwerken tot een tv meubel op maat passend bij uw interieur. Denkt u hierbij aan verschillende lades, kastjes, wandmontage, LED verlichting, tv liften, pick-up kleppen en misschien wel andere 'gekke' idee├źn die samen zullen worden uitgewerkt tot een uniek tv meubel. Kiest u voor deze optie dan kom ik bij u thuis en zal alle mogelijkheden en ideeen met u bespreken en uitwerken tot een impressie foto om te zien of het idee daadwerkelijk hetgene is wat u in gedachte heeft.
Vaak wordt er bij een tv-meubelopmaat meteen gedacht aan ontzettend hoge prijzen, maar daar hoeft u bij mij niet bang voor te zijn. Dit is een klein, maar effectief bedrijf dat de kwaliteit hoog kan houden zonder dat u er een fortuin aan kwijt bent. Ik zal u niet direct een prijs kunnen geven, omdat ieder een eigen ideeen pakket heeft, waar pas na uitwerking van het idee een offerte voor op te maken is.

Laat u daarom verrassen en vraag een afspraak of offerte aan. Stuurt u een tekening mee met uw offerte aanvraag van uw idee dan volstaat een ruwe schets.